Akció!

Mamba Demon Pro

Kerékméret  széles 10″ defekttűrő
Motor 550W
Terhelhetőség 120 kg
Súly 23 kg
Fék Elöl hátul tárcsafék,motorfék,sárvédőfék
Vízállóság IP54 Csukott méret
1110*500*540mm
Lámpák Elöl hátul LED
Kjelző LCD
Mászó képesség 30°
Anyag használat Magnézium ötvözet
Tempomat Van
Töltő paraméterek DC48V/2A
Sebességi mód séta/közepes/sport
Töltési idő 5-6 óra
Összecsukás Egymozdulattal egyszerűen
Max. Motorteljesítmény 1100W

359900 Ft

MAMBA DEMON elektromos roller (WM-002) leírása
Élvezd a városi közlekedést
A Mamba Demon , 48V/15,6 ah kapacitású akkumulátort kapott, ami nagyobb hatótávot biztosít, így mostantól akár 70 km-t* is utazhat egyetlen feltöltéssel, amivel gyakorlatilag a város bármely pontját elérheti.

* Elméleti hatótávolság: Tesztelve, teljes akkumulátortöltöttséggel, 70 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagos aszfalton haladva. A hatótávolságot befolyásolja a sebesség, az elindulások és megállások száma, a környezeti hőmérséklet stb.

Ne kíméld a rollert!
Az Demon motorjának köszönhetően gondtalanul száguldhat a városban. A 550W teljesítményű, kefe nélküli motor akár 40 km/h-ra is felgyorsíthatja és az akár 25%-os emelkedőkön is felrepíti.

 

550W teljesítmény
40 km/h Max. Sebesség
25%-os emelkedőmászási képesség
Simán és biztonságosan
A nagy 10 colos, belső nélküli gumiabroncsok teljes szélességükkel még a göröngyös utakon vagy durva terepen is simává, stabillá teszik a haladást. Ha a keréknyomás 3.0 bar felett van nyugodtan közlekedhet szinte bárhol.

Hármas fékrendszer a teljes biztonságért
A hátsó és első tárcsafék és elektronikus hátsó fék gyorsabban lefékezi a rollert, ami által a Demon használata rendkívül biztonságos. Illetve ha nagyon szükséges a hátsó sárvédőféket is igénybe vehetjük.

Világítsd be a teljes utat!
A 3W-os, nagy fényerejű LED-es első lámpa akár 16,5 méterre is képes elvilágítani a biztonságos közlekedés érdekében.

 

A kényelem a fő szempont
Kiszedhető akkumulátora miatt, hagyd a rollert a csomagtartóban vagy tárolóban és töltsd külön a rollertől ha szeretnéd. Ne cipelgesd feleslegesen.

Stabil közlekedés minden időjárási helyzetben
A roller repülőgépekhez is használt magnézium ötvözetből készült. IP54 vízállósággal, széles kerekeivel minden időjárási körülmények között készen áll a kemény kihívásokra.

Intelligens akkumulátor kezelő rendszer
A Demon akkumulátor-kezelő rendszerének (BMS) köszönhetően 7 teljes védelmi mechanizmus biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és szavatolják az Ön biztonságát.

Rövidzárlat elleni védelem
Túláramvédelem
Kettős védelem a túltöltés ellen
Kettős védelem a túlterhelés ellen
Túlmelegedés elleni védelem
Alacsony feszültség elleni védelem
Testreszabható töltési határértékek
Készüljön fel egy olyan hosszú utazásra, amilyenben még nem volt része!

Üzemmódok
Három üzemmód minden alkalomra: tovább, gyorsabban vagy a kettő ötvözete. Hangulatától függően választhat, hogy ECO módban hosszabb távot szeretne megtenni, vagy Sport módban gyorsan odaérjen céljához, vagy Drive módban a kettőt összhangba hozva. A vezetési módok közti váltás pofonegyszerű a gázkaron található gomb egyszeri megnyomásával.