NAMI Burn-E 2 Lite

Akkufeszültség 72 V
Maximális hatótávolság 150 km
Maximális sebesség 80 km/h
Motor teljesítmény 2000 W
Töltési idő 6 óra
Maximális terhelhetőség 120 kg
Tömeg 47 kg
Kerekek átmérője 279 mm

1219900 Ft

RÉSZLETEK

Bemutatjuk a vadonatúj 72V-os elektromos rollert, a NAMI Burn-e 2 Lite-ot.

NAMI Viper néven is ismerheted.

 

A korábbi modellhez képest változás:

 

-Logan tárcsafékek

-az akkumulátor tartó fém merevítést kapott

-szélesebb kormány

-áttervezett hátsó sárvédő

-nagyobb kijelző fényerő

-új vízálló csatlakozások a vezérlőnél

 

HATÓTÁVOLSÁG

A Nami BURN-E 2 Lite egy nagy 72V 28Ah akkumulátorral van felszerelve, Samsung/LG 18650 cellákkal, amelyek a piac leghatékonyabb cellái közé tartoznak. Ez az akkumulátor 120 km (30 km / h, 70 kg terheléssel) hatótávolságot képes adni.

 

ERŐ

A BURN-E 2 Lite két erős, 1000 W-os, kefe nélküli motorral van felszerelve, összesen 5040W csúcsteljesítménnyel, ami hatalmas nyomatékot eredményez. Ezáltal a Burn-e 2 képes akár 75 km/óra sebesség elérésére is.

(25km/órára korlátozva szállítjuk, feloldható)

BIZTONSÁG

Amilyen erősek a motorok, olyan erősek a fékei is. A 47 kg-os Burn-e 2 Lite Logan hidraulikus tárcsafékekkel van felszerelve, 160 mm-es tárcsákkal, valamint  elektromos fékkel, amelynek intenzitása állítható.

 

INNOVÁCIÓ

A Nami mérnökei nagy, vízálló színes kijelzőt építettek a Burn-e 2 Lite kormányára. Öt vezetési mód áll rendelkezésre. Itt a Nami csapata ismét újdonságot tett le az asztalra: egymástól függetlenül állíthatja az első és a hátsó motor gyorsulási teljesítményét, de az elektromos fékezés intenzitását is, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsen az első és a hátsó motor között az Ön preferenciái szerint!

VEZÉRLŐK

A NAMI mérnökei 30 amperes szinuszhullámú vezérlőket választottak (minden vízálló csatlakozás ip65), amely lehetővé teszi a motorok csendesebb működését.

 

KÉNYELEM

A Burn-e 2 Lite két állítható 165 mm-es hidraulikus tekercses lengéscsillapítóval van felszerelve.