Nami Klima

Motor elhelyezkedése: dupla motor
Lengéscsillapítás: elöl-hátul C típusú, állítható hidraulikus rugók
Hatótáv : 40 – 65 km
Max. sebesség : 65 km/ó
Teljesítmény: 2 000 W
Max. teljesítmény : 5 400 W
Terhelhetőség: 150 kg
Fokozatok száma : 5
Feszültség: 60 V
Mászóképesség: 30 fok
Kijelző: LCD színes
Víz- és porállóság: IP55
Kerékméret: 10 “
Váz anyaga: alumínium ötvözet
Méretek: 1285x230x1230
Akkumulátor kapacitás : 25 Ah
Összes eltárolt energia : 1 500 Wh
Akku technológia : lítium-ion
Töltési idő: 4 – 6 óra
Fék: Logan hidraulikus tárcsafék
Első lámpa: beépített, 2000 lumen
Hátsó lámpa: LED, irányjelzők
Index: Van
Lista oldali tulajdonságok: 5400W max teljesítmény, 165mm lengéscsillapítók, kétdugattyús hidraulikus tárcsafék
Tömeg: 36 kg/db

999900 Ft

A roller 65km/óra végsebesség elérésére képes, így ideális városi ingázáshoz és szabadidős utazásokhoz is. Akár 30 fokos emelkedőkkel is képes megbirkózni, így bárhová elviheti, ahová csak akarja. A tartós hegesztett alumínium váz, a 165mm-es KKE rugóstagok és a 10 hüvelykes gumiabroncsok sima és kényelmes utazást biztosítanak, még göröngyös utakon és egyenetlen terepen is.

A NAMI Klima 25Ah elektromos roller egyik kiemelkedő jellemzője az állítható olajos visszacsillapítással rendelkező felfüggesztési rendszer, amely segít elnyelni a rázkódást és minimalizálja a rezgéseket. Ez a funkció kényelmesebb és stabilabb utazást tesz lehetővé, különösen az egyenetlen felületeken. A kétdugattyús első és hátsó Logan tárcsafékek erős fékerőt biztosítanak.

A NAMI Klima 25Ah elektromos roller intelligens LCD kijelzővel is rendelkezik, amely fontos információkat mutat, mint például a sebesség, az akkumulátor töltöttségi szintje és a hatótávolság. Ez a funkció megkönnyíti a roller teljesítményének nyomon követését, és biztosítja, hogy mindig tisztában legyen azzal, hogy mennyi akkumulátor töltöttség van még hátra. A kijelzőn mindkét vezérlő teljesítménye külön szabályozható.

Ennek az elektromos rollernak egy másik nagyszerű tulajdonsága a 2000 lumenes LED-es fényszóró és az erős hátsó lámpa(beépített irányjelzőkkel), amely javítja a láthatóságot és a biztonságot. Akár nappal, akár éjszaka rollerezik, biztos lehet benne, hogy a többi járművezető és a gyalogosok jól látják Önt.

A NAMI Klima 25Ah elektromos roller súlya 36 kg, ami kifejezetten könnyűnek számít ehhez a teljesítményhez. Egyedi összecsukó mechanizmussal is rendelkezik, ami teljesen megszünteti a kormány lötyögését, és megkönnyíti a tárolását és szállítását, amikor nincs használatban. Ez a tulajdonsága ideálissá teszi az ingázók, egyetemisták és bárki számára, aki kényelmes és környezetbarát módon szeretne közlekedni.

Összefoglalva, a NAMI Klima 25Ah elektromos roller egy kiváló minőségű jármű, amely számos olyan funkciót kínál, amelyek célja, hogy kényelmessé, biztonságossá és élvezetessé tegye az utazást. Erőteljes motorjával, nagy hatótávolságú akkumulátorával és tartós felépítésével ez az elektromos roller tökéletes választás mindenkinek, aki megbízható és sokoldalú közlekedési módot szeretne.