Ducati Scrambler City Cross -E X

 • Motor teljesítménye 350 W
  Maximális sebesség 25 km/h
  Maximális támogatott súly 120 kg
  Szín Fekete

  MŰSZAKI ADATOK

  Akkumulátor típusa Lithium-Ion
  Akkumulátor kapacitása 12.8 Ah

  MÉRETEK

  Súly 19 kg

299990 Ft

Ducati Scrambler City Cross-Ex elektromos roller, 350 W, hatótáv 45 km, 25 km/h, fekete

A SCRAMBLER CITY CROSS-E ideális munkába, iskolába vagy egy sétához a városközpontban. Könnyedén szállítható autóval vagy tömegközlekedéssel a súlyának és a könnyű zárórendszerének köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy egy egyszerű, könnyed mozdulattal összecsomagolhassa.
A belső kamrával ellátott 10 Rot kerekek a kettős fékkel (hátsó tárcsa- és elektromos elsővel) kombinálva fokozott vezetési kényelmet biztosítanak, míg a jól látható LED-lámpák elöl és hátul növelik a biztonságot éjszaka.
A Google Play-ről és az App Store-ból letölthető integrált felhasználói alkalmazást az Italdesign fejlesztette ki. Ezzel folyamatosan figyelemmel kísérheti a jármű teljesítményét és jellemzőit, például akkumulátor töltöttségi szintjét, navigációs térképeket és egyebeket. A 350 W-os motor és a 280 Wh-s akkumulátor ideális járművé teszi ezt a rollert városi közlekedéshez.
A SCRAMBLER CITY CROSS-E elektromos roller vásárlása egy év AXA Tutela Famiglia biztosítást tartalmaz.

Felhasználói alkalmazás

Valódi “virtuális garázsnak” tervezték, és lehetővé teszi a Ducati Urban e-Mobility termékcsalád több termékének kombinálását és regisztrálását. A felhasználói alkalmazás lehetővé teszi a jármű fő teljesítményének és helyzetének folyamatos figyelemmel kísérését, valamint hozzáférést biztosít a valós idejű chat-segítséghez.

Keret

A keret alumíniumötvözetből készül, melynek tulajdonságai garantálják a magas szintű teljesítményt. A könnyen összecsukható mechanizmus az alumínium könnyűségével és szilárdságával kombinálva lehetővé teszi az elektromos roller egyetlen mozdulattal történő összecsukását, így minimális erőfeszítéssel szállítható. A megerősített zárrendszer innovatív rezgéscsillapító mechanizmust tartalmaz, amely stabilabbá teszi a járművet és növeli a biztonságot.

Motor

Az elektromos roller 350 W-os kefe nélküli motorral van felszerelve, rendkívül csendes technológiát kínál, amely minimális karbantartást igényel, nagyon alacsony kopás és kiváló teljesítmény különböző sebességeknél. A sebességtartó automatika funkció a felhasználói alkalmazásból aktiválható, és lehetővé teszi az állandó sebesség fenntartását anélkül, hogy folyamatosan nyomni kellene a gázpedált. A funkció az alkalmazásban kikapcsolható, és a fék behúzásakor automatikusan leáll.

Kerék

A 10 hüvelykes első és hátsó kerekek belső belső tömlővel nagyobb vezetési kényelmet biztosítanak, mivel elnyelik a vibrációt és csillapítják az útfelület egyenetlenségeit. Ennek a teljesítménynek a biztosítására javasolt a gumiabroncsok nyomásának rendszeres ellenőrzése.