Ducati Scrambler Cross-E Sport

Maximális hatótávolság 45 km
Maximális sebesség 25 km/h
Motor teljesítmény 500 W
Maximális terhelhetőség 120 kg
Tömeg 29.3 kg

 

529990 Ft

RÉSZLETEK

A továbbfejlesztett akkumulátorral felszerelt CROSS-E SPORT elektromos robogó, a Scrambler Ducati márkanévvel, még nagyobb teljesítményt garantál az autonómia, valamint az indításkor nagyobb reakciókészség tekintetében. Ideális azoknak, akiknek könnyű mozgásra van szükségük a városban, és egy agilis járműre vágynak.

A CROSS-E SPORT robogó karakterét a 499 Wh-s akkumulátor és az 500 W-os hátsó kefe nélküli motor által kínált teljesítmény határozza meg, amelyek akár 45 km-es hatótávolságot garantálnak. A „kövér” kerekeinek köszönhetően egyenetlen vagy földes utakon is könnyű a vezetés. Átlagon felüli szélességük ugyanis lehetővé teszi a kis kátyúk vagy az útfelület hirtelen emelkedésének könnyebb leküzdését. A tömlő nélküli gumiabroncsok használata csökkenti a defekt veszélyét.

A masszív hullámos platform dizájnját a pixeles grafika teszi még sportosabbá, amely a színekben egy szürke álcázás mintáit idézi. A roller profilja eredeti, és nem marad észrevétlen, köszönhetően a két fényszóró által alkotott front fénynek, amelyek dőlésszöge önállóan állítható. A led fényszórók tükröződésmentesek és kiváló láthatóságot biztosítanak, így éjszaka is biztonságosabb a használatuk.

ADATOK