Segway A6

Maximális hatótávolság 5 km
Maximális sebesség 12 km/h
Motor teljesítmény 50 W
Töltési idő 3 óra
Maximális terhelhetőség 40 kg
Tömeg 4.6 kg
Kerekek átmérője 127 mm

64990 Ft

RÉSZLETEK

3 fokozat minden gyermek tudásának és tempójának megfelelően

A ZING A6 modellhez 3 sebességfokozattal rendelkezik (első, második és harmadik). Ahhoz, hogy egyik sebességfokozatról a másikra váltson, a rollerrel teljesen meg kell állni és a gyermeknek kétszer meg kell érintenie a hátsó sárvédőt a sebességváltáshoz.

Első sebességfokozat: lassan és egyenletesen

Ez a tökéletes választás a kezdők számára, mivel a maximális sebesség 8 km/h (a visszajelző világít, és 1 hangjelzést ad). Gyermekének addig kell hajtania magát, amíg el nem éri a 8 km/h sebességet, ezután a ZING A6 magától megy tovább.

Második sebességfokozat: a tempó felvétele

A második sebességfokozat maximális sebessége 10km/h. Ez azt jelenti, hogy gyermeke kissé gyorsabb tempóban élvezheti az rollerezést (a jelzőfény lassan villog, és 2 hangjelzést ad).

Harmadik sebességfokozat: az utolsó lépés

A tapasztaltabb gyerekek számára ez az utolsó sebességfokozat az, amellyel a legjobban élvezhetik ki ezt az eKickScootert. Az akár 12 km/h-s maximális sebességgel gyermeke maximálisan élvezheti a rollerezést.

Gyorsítás lábbal

Annak érdekében, hogy felgyorsítsunk a ZING A6-tal, vissza kell tekintenünk a régi szép időkre, amikor még lábbal hajtottuk a rollereket. A 60W névleges teljesítménynek köszönhetően miután elérte a kiválasztott fokozat maximális sebességét, az eKickScooter magától megy.

Nézze meg a ZING A6 csodás hangulatvilágítását

Az eKickScooter lábtartója oldalán található fények mindig világítanak, amikor csak be van kapcsolva, sőt, amikor az első kerék gurul, az is fényárban úszik.

Könnyen kezelhető hátsó sárvédő lábfék: maradjon mindig biztonságban

A Ninebot eKickScooter ZING A6 hátsó sárvédő lábfékrendszerrel van felszerelve. A gyerekeknek mindössze annyit kell tennie, hogy néhány másodpercre erősen rálép a hátsó sárvédőre, és a ZING A6 lassan megáll. Az Ön gyermekének biztonsága a mi prioritásunk!

A hátsó sárvédőnek van egy második biztonsági funkciója is, ugyanis a sebességfokozatok között csak úgy lehet váltani, ha a rollerrel teljesen megállnak és kétszer rálépnek a sárvédőre.

Nagyteljesítményű és kompakt akkumulátor

Az akkumulátorcsomag egyetlen kompakt modulba integrálja a lítium-ion akkumulátort, a vezérlőt és az intelligens BMS-t (Akkumulátorkezelő rendszert), amely a lábtartóban helyezkedik el, hogy alacsonyabb legyen a súlypont, ami nagyobb stabilitást biztosít a gyerekeknek a rollerezés során.

Egyetlen, (kb. 3 órás) töltéssel a ZING A6 akár 5 km megtételére is képes!
Az akkumulátor töltöttségjelző LED-ek az alább részletezett módon jelzik a töltöttségi szintet:

A fehér fény azt jelzi, hogy a töltöttségi szint több, mint 10%

A piros fény egyrészt 10%-nál alacsonyabb töltöttségi szintet jelez, valamint azt is jelentheti, hogy az eKickScooter nem lett aktiválva, vagy hogy a ZING A6 készülék meghibásodott.

 

Termoplasztikus gumi (TPR), kényelmes markolat

A markolatok TPR (Thermo Plastic Rubber) anyagból készültek, amely kényelmes fogást és kiváló csúszásgátló tapadást biztosítanak, továbbá a TPR markolatok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók még akkor is, ha koszos, ragacsos kis kezek is fogdosták végig.

Kopásálló, kényelmes futású gumiabroncsok

Az ZING A6 két különböző típusú gumiabronccsal rendelkezik: elöl egy 5 hüvelykes PU, hátul pedig egy 4 hüvelykes tömör gumival. Az első gumiabroncs puhább anyagból készült, amely nagyobb kényelmet nyújt, valamint beépített hangulatfényekkel is rendelkezik, amelyek gurulás közben villognak. A hátsó tömör gumiabroncsot a jobb tapadás és csúszásgátlás érdekében úgy tervezték, hogy gyermeke mindig biztonságban legyen!

Az automatikus be- és kikapcsolás

A Ninebot eKickScooter ZING A6 vázába egy érzékelő van beépítve, amelynek feladata, hogy felismerje, ha egy lábbal az eKickScooteren áll. Mivel gyakori, hogy a gyerekek gyorsan váltanak egyik játékról a másikra, sok közülük hamar lemerül, mivel még akkor is bekapcsolva marad, miután a gyermeke félre tette azt.

Ez azonban a ZING A6 modell esetében nem jelent problémát. Amint az eKickScooter érzékeli a lábat a taposón, automatikusan bekapcsol. Ugyanakkor, ha 30 másodpercig nem érzékel semmit, a ZING A6 automatikusan kikapcsol.

Oldja ki, szerelje össze és máris indulhat is

 

Ez az eKickScooter könnyen össze- és szétszerelhető: mindössze 2 csavart kell kicsavarni a kormányrúd eltávolításához, hogy a rollert egy szekrényben, autó csomagtartójában stb. tárolhassa.

Ráadásul a ZING A6 mindössze 4,6 kg-os súlyával bárhová könnyedén magával viheti.