Segway D28

Maximális hatótávolság 28 km
Maximális sebesség 25 km/h
Motor teljesítmény 300 W
Töltési idő 5 óra
Maximális terhelhetőség 120 kg
Tömeg 15.3 kg
Kerekek átmérője 254 mm

219990 Ft

RÉSZLETEK

BIZTONSÁGOS VILÁGÍTÁS AZ UTAZÁS SORÁN

 

Minden D szériás modell első, és hátsó LED-es lámpákkal, és féklámpákkal rendelkezik. A 2,1 W-os beépített első lámpával a nap bármely szakában jól láthatod az utat.

A lámpákon kívül minden modell a KickScooter elülső, oldalsó és hátsó részén tanúsított E-MARK fényvisszaverőkkel van ellátva, így gyenge fényviszonyok között is könnyen észrevehető vagy, amint egy lámpa rád irányul.

 

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELMES A NAGYMÉRETŰ GUMIABRONCSOKNAK KÖSZÖNHETŐEN

 

A D-sorozat mindhárom modellje 10 hüvelykes, nagyméretű, tömlővel ellátott abroncsokkal rendelkezik, hogy kényelmes, sima utazást biztosítson Neked. A polimer bélés a gumiabroncsokban legjobb tartósságot biztosítja.

A kerekeken a két független, karral vezérelhető fék is megtalálható. Az első keréken elektronikus blokkolásgátló fékrendszer (E-ABS), a hátsó keréken pedig dobfék található. Ezeknek a fékeknek a kombinációja nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt az ingázások során.

 

KÖNNYEN OLVASHATÓ SZÍNES LED-ES MŰSZERFAL

 

A Ninebot D28 színes LED kijelzővel rendelkezik, amely egyetlen gombbal vezérelhető, ezzel megkönnyíti a KickScooter be- és kikapcsolását, az első lámpa be- és kikapcsolását, valamint a következő vezetési módok közötti váltást:

• Energiatakarékos üzemmód (ECO): 15 km/h sebességig terjedő sebességgel ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy az akkumulátor tovább bírja, így nagyobb hatótávolságot biztosít.

• Normál üzemmód (D): 25 km/h sebességig terjedő sebességgel ez az üzemmód a sebesség és a hatótávolság tökéletes kombinációja.

• Sport üzemmód (S): 25 km/h sebességig terjedő sebességgel ez az üzemmód gyorsabb és erőteljesebb meghajtást biztosít.

• Végül a sétáló üzemmód: 5 km/h sebességgel, ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy a KickScooter-t könnyedén told magad mellett sétálás közben.

 

STABIL ÉS KÖNNYEN HORDOZHATÓ SZERKEZET

 

A D-sorozat kettős csővázzal rendelkezik, amely háromszög alakú, erős és stabil szerkezetet alkot a KickScooterek számára. Ez a masszív váz a D28E esetében akár 120 kg terhet is elbír.

 

Emellett ez a modell 2 lépcsős összecsukható mechanizmussal rendelkezik, amely egy kézzel is működtethető. A KickScooter elrakását és szállítását megkönnyíti az egyszerű és biztonságos reteszelés/kioldás rendszere.