VSETT MINI yellow

ADATOK
Motor elhelyezkedése – első
Lengéscsillapítás – elöl-hátul
Hatótáv  – 20 – 25 km
Max. sebesség  – 30 km/ó
Teljesítmény – 350 W
Max. teljesítmény  – 630 W
Terhelhetőség – 90 kg
Fokozatok száma  – 3
Feszültség – 36 V
Kijelző – színes
Kerékméret – 8 “
Váz anyaga – alumínium ötvözet
Méretek – 1050x470x1210mm
Akkumulátor kapacitás  7 ,8 Ah
Összes eltárolt energia  – 280 Wh
Akku technológia  – li-ion
Töltési idő – 5 – 6 óra
Fék – elöl motorfék, hátul tárcsafék
Első lámpa – LED
Hátsó lámpa – LED
Kiegészítő világítás – fehér hangulatvilágítás
Lista oldali tulajdonságok – fiatalos dizájn, bővíthető akkumulátor, tárcsafék
EAN
5999565980009
MPN
VSETTMINIROLLERY
Cikkszám – 34792986
Tömeg – 13,8 kg/db

 

249000 Ft

VSETT Mini elektromos roller kategóriájának úttörője, amelyet a legújabb technológiával terveztek és gyártottak. A rollert egy erős kefe nélküli elektromos motor hajtja, amelynek teljesítménye 350W. A roller sebességét és teljesítményét egy hüvelykujjas gázkar segítségével lehet vezérelni, amely az első olyan modell a VSETT kínálatában, amely nem rendelkezik mutatóujjas vezérléssel.

VSETT Mini okos, 36 V-os lítium-ion akkumulátora lehetővé teszi a gyors töltést. A VSETT mini roller egyetlen töltéssel akár 25 km-es hatótávolságot is biztosít. Ha ez a hatótávolság rövidnek tűnik, akkor az opcionálisan vásárolható kiegészítő külső akkumulátor csatlakoztatásával (egy mozdulattal 1 másodperc alatt felpattinthatóan), amelyet a nyakra lehet szerelni, testsúlytól/sebességtől/útviszonyoktól függően akár 38-45 km-re is növelheti hatótávolságát. Természetesen a töltőportok takarósapkával vannak ellátva, így azok védve vannak a környezeti hatásoktól. Az akkumulátor nagyon jó minőségű, így évekig használható, feltéve, hogy megfelelően feltöltik és karbantartják.

A dupla rugózással ellátott kerekei miatt az utazás rendkívül sima és kényelmes lesz, a tömör kerekek pedig segítenek a defektek által okozott kellemetlenségek elkerülésében. A fékrendszer nagyon hatékony, elöl motorfék segíti a megállást, hátul pedig egy tárcsafék.

Ideális városi eRoller a VSETT Mini, de ha kicsit hosszabb távokat kell megtenni vele, akkor azt is bírni fogja. Csekély súlyának köszönhetően még a gyengébb hölgyek is könnyedén feltudják emelni, és akár a társasházakban az emeletekre felvinni.

Termékhez 2 év garancia társul, amelynek feltétele az évenkénti vagy/és 1000km-enkénti felülvizsgálat szakszervizünkben.